image

Læs om virksomheden og medarbejderne

Lær os at kende - se hvem vi er.

Jens Peter Kristensen

Founder & CEO

Jens Peter har arbejdet med medarbejder- og organisationsudvikling i mere end 15 år i både private og offentlige organisationer. Han har mere end 20 års ledererfaring på både operationelt og strategisk niveau, og i mere end tre år var han ansvarlig for international rekruttering i en stor dansk virksomhed.

Herudover har han været fabrikschef i Indien gennem en periode, og han har erfaring fra internationalt arbejde med HR, HSE og forretnings- og kontraktrisici. Endvidere har han international erfaring med kompetence udvikling fra den tid hvor han var offentlig ansat. Det er også derfra han har sin teoretiske ballast, med en større full-time lederuddannelse.

E-mail: jenspeter@jpkristensen.dk   /   Telefon 4117 7868

Annette Sølund Kristiansen

Senior konsulent

Annette har i mere end 14 år arbejdet med HRM på stategisk og operationelt niveau i flere produktions- og servicevirksomheder herunder køkken-, vindues- og byggebranchen. Hun hr en HD-O og er certificeret bruger af flere analyseværktøjer. Hun er ansat som HR konsulent og vil deltage i løsningen af HRM opgaver.

Email: annette@jpkristensen.dk   /   Telefon: 92449468

JP Kristensen ApS

Firmaet blev startet i ultimo 2012 med det formål at drive konsulentvirksomhed og vikarbureau. Tanken bag er, at du som kunde kun skal ringe et sted hen - vores motto "One Stop - One Shop".

Vi har fokus på at vores produkter dækker alle aspekter af HR paletten. Som kunde vil vi gerne gøre livet lettere for dig - ved at du kun behøver en leverandør på området.

Derudover har vi fokus på teoretisk holdbare løsninger, og at de samtidig giver gode praktiske løsninger hos dig. 

 

Østre Kirkevej 2B
7400 Herning

Email: mail@jpkristensen.dk
Telefon: 4117 7868

Ring til os eller kom på besøg. Vi har åbent indenfor normale forretningstid, eller du kan aftale det tidspunkt som passer dig bedst.