Nedenfor finder du en oversigt over vores samarbejdspartnere. Det er partnere som leverer udvalgte dele indenfor HR – og partnere hvor vi indestår for kvalitet og pris.  Vi formidler produkterne og hjælper med at integrere produkterne i din virksomhed.

Partner on profiles and test

HR Solutions leverer værktøjer til en række HR områder – herunder personprofiler og videntest. Derudover har de værktøjer til tilfredshedsundersøgelser – både kunde- og medarbejder undersøgelser. Ud over det er de certificeret i Situationsbestemt Ledelse.

Logo HR Manager

HR Manager leverer IT værktøjer til rekruttering som kan integreres med din hjemmeside, eksterne portaler og dit CRM værktøj. Derudover leverer de et Talent Management værktøj som igen kan integreres. Et meget praktisk og nemt anvendeligt værktøj til den rigtige pris.

Brusholt Consult Logo

Brusholt Consult leverer rådgivning og værktøjer om Supply Chain og indkøb. Det gælder både små, mellemstore og store virksomheder. Rådgivningen er baseret på meget stor praktisk erfaring og tager sigte mod praktiske løsninger.