Konsulenttimer

Enkeltstående rådgivning – 975 kr. pr. time

Længerevarende rådgivning – 875 kr. pr. time

Klippekort med flere timer findes i forskellige sammensætninger. Kontakt os for flere detaljer.


Strategi- og personaleudvikling

Prisen for koncept, træning og pilot er 28.000 kr.

Prisen inkluderer retten til konceptet inklusiv træning af virksomhedslederen og op til 20 medarbejdere i konceptet. Herudover er officeværktøjer og pilot gennemførelse i virksomheden inkluderet.


Rekruttering

Prisen for en rekruttering afhænger af den nye medarbejders niveau i organisation og udgør normalt en procentsats af årslønnen.

Hvis du ønsker en fast pris på din rekruttering, er vi klar med et tilbud, når du kontakter os.

Outplacement

Prisen på et outplacementforløb afhænger af medarbejderens position i firmaet, samt hvorvidt vi taler om kompetenceoutplacement eller ordinær outplacement.

Kontakt os for en nærmere afklaring.


Bestyrelse og advisory boards

Prisen for at etablere en ny bestyrelse eller et advisory board med 3 medlemmer er 30.000 kr. for virksomheder på op til 100 medarbejdere. Prisen for virksomheder på over 100 medarbejdere er 50.000 kr.

Prisen omfatter afklaring af kompetencebehov, identifikation af kandidater, præsentation af kandidaterne for dig og et opstartsmøde i din nye bestyrelse eller advisory board.


Kursus og træningsforløb

Prisen afhænger af hvilket kursus eller træningsforløb, vi taler om. Har du et behov, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi et godt forløb, som sikrer praktisk og teoretisk indlæring og lejring i din organisation.

Udviklingsnetværk

Ønsker du at deltage i vores udviklingnetværk, er prisen for et forløb over et år 19.000 kr.

Prisen inkluderer netværksmøder, en personprofil og et individuelt møde i din virksomhed. Herudover er alt materialet, som bruges under forløbet inkluderet.


Lej en medarbejder

Prisen sammensættes af timelønnen til medarbejderen og et administrationsbeløb, som normalt er + 25 % af timelønnen. Timelønnen varierer efter kompetenceniveau.

Prisen dækker alle omkostningerne til medarbejderen inklusiv sociale omkostninger, og du faktureres på månedsbasis.


Intet er for småt, for stort eller umuligt

Hvis du har en særlig udfordring, et særligt behov eller bare et spørgsmål om ledelse, lederudvikling, personale eller systemer til administration – alt det du ikke lige ved, hvordan du skal tackle – så kontakt os ganske uforpligtende og hør om mulighederne. Vi kan helt sikkert finde en løsning sammen.

Salgs- og leveringsbetingelser

Ved leverancer gælder vores salgs- og leveringsbetingelser. Du til altid modtage en ordrebekræftelse som vi beder dig godkende inden vi påbegynder vores leverancer. Det gør vi for at sikre os mod misforståelser.

Læs vores  Salgs- og leveringsbetingelser for firmaet JP Kristensen her.