Der er mange måder at rekruttere de rigtige medarbejdere på!

 

Uanset om du skal bruge en ny medarbejder, specialist, projektleder, leder eller et nyt bestyrelsenmedlem hjælper vi dit firma med rekruttering og ansættelse af de rigtige. For os er mottoet: Kvalitet og hastighed er vigtigt. Vi ved godt, at når du har erkendt at mangle en ressource til dit firma, så koster det dig penge at vente på den rigtige. Der er beregninger som sandsynliggør, at for hver uge du venter – så taber du i gennemsnit cirka 10.000,- kroner pr. uge. Derfor er det vigtigt for os at vores hastighed på rekrutteringen er hurtig. Der er også beregninger som sandsynliggør at hvis du rekrutterer den forkerte medarbejder koster det i gennemsnit ca. 250.000,- kroner. Så kvalitet er nøgleordet her. Og hvis hastigheden skal være høj kræver det at kvaliteten er rekrutteringsprocessen er høj. Det er den kombination vores rekrutteringsfirma er specialister indenfor.

Vi tilbyder både et lokalt og et internationalt rekrutterings koncept for at tiltrække den rigtige kandidat til dig og dit firma, ligesom vi tilbyder at finde den rigtige medarbejder både til et fast job, projektansættelse eller interim (midlertidig) ansættelse. Derudover tilbyder vi at rekruttere bestyrelsesmedlemmer med netop de kompetencer du mangler til at gøre din virksomhed succesfuld.

I vores rekrutteringsproces arbejder vi blandt andet med netværksrekruttering, internationale databaser, målrettet internet annoncering, headhunting og search fra vores egne kontorer i Spanien og Indien. Vi tilbyder en proces, hvor du på forhånd kender leverancerne og datoerne for leverancerne. Læs mere detaljeret om vores effektive rekrutteringsproces ved at klikke her.

 

Normal rekruttering eller headhunting

Interview situation 2Vi leverer hurtigt og med god kvalitet en færdig rekruttering til dig. Som rekrutteringsbureau arbejder vi målrettet på at identificere og kontakte de rigtige kandidater – både dem som allerede er aktiv søgende og dem som endnu ikke ved de har et behov for at skifte job. Vi tilbyder en fleksibel proces som enten kan omfatte en totalproces eller dele af processen. Rekruttering af medarbejdere er en tillidssag mellem dig og vores firma – derfor tilbyder vi gennemsigtighed i vores proces så du hele tiden kan se status på projektet og screenede kandidater. Du kan undervejs i processen stille skriftlige spørgsmål til din kommende medarbejder.

 

Executive rekruttering

Leder du efter toplederen eller top-specialisten bliver kvalitet endnu vigtigere. Påvirkningerne af din virksomhed er store med både den rigtige og den forkerte rekruttering. Overlad opgaven til vores konsulenthus da vi råder om egne kontorer internationalt set. Vi råder over meget erfarne konsulenter som både har den teoretiske viden men bestemt også den praktiske erfaringen man ikke kan læse sig til.

 

International rekruttering

Vi har etableret kontorer i både Spanien og Indien. Det er for at give dig muligheden for at få et brede og stærkere felt at kandidater når vi som konsulentfirma udvælger kandidater med de rigtige kompetencer til dit job. Mange kandidater fra andre lande finder det ikke svært at flytte efter det rigtige job og erfaringer viser, at de falder nemt til i det danske samfund. Læs flere detaljer om vores internationale og effektive rekrutteringer ved at klikke her.

 

Projekt rekruttering

Nogen gange har dit firma brug for at få løst en specifik opgave eller projekt. Så kan en tidsbegrænset projektansættelse være løsningen på dit problem. Vi hjælper dig med at finde den rigtige medarbejder til dig. Så istedet for at ansætte en ny medarbejder ansætter du på projektbasis. Der kan både være tale om en dansk rekruttering eller international rekruttering. Mange interessante profiler finder den type af ansættelser attraktive. Vi hjælper gerne med en effektiv og hurtig rekruttering til dit projekt. Du er selvfølgelig velkommen til at tilbyde pågældende en fast kontrakt efter projektansættelsen.

 

Interim/midlertidig ansættelser

Ønsker du en mere fleksibel løsning hvor du på timebasis lejer en medarbejder hos os er det også en mulighed. En interim eller midlertidig ansættelse har en række fordele såsom: Ingen administration af medarbejderen, fuld kendte omkostninger, igen faste omkostninger – derfor stor fleksibilitet, kun det antal timer du skal bruge og udgifterne er kendte på forhånd. Læs mere omkring interim/midlertidige ansættelser ved at klikke her og læs også mere om vores koncept med “Lej en medarbejder” ved at klikke her.

 

Et sæt ekstra øjne på din egen rekruttering

5Hvis du selv klarer rekrutteringsprocessen, tilbyder vi vores hjælp for meget små penge. Vi kan blandt andet lave en personprofil på din kandidat, give feedback til dig og kandidaten på profilen og vurdere kandidaten i forhold til dit job. Herved får du en alternativ vurdering af din kandidat, og besparelsen i forhold til at få ansat den forkerte kandidat er meget stor. Lige nu er prisen for en sådan vurdering 8000,- kroner. Læs flere detaljer ved at klikke her.

 

Rekruttering af bestyrelses./advisory board medlemmer

Vi hjælper dig med at finde de rigtige kompetencer til din bestyrelse eller dit advisory board. Har du ikke allerede en professionel bestyrelse eller et professionelt advisory board hjælper vi dig gerne med at afdække hvilke kompetencer du får brug for, finde de rette kandidater, hjælpe med udvælgelsesprocessen og sluttelig hjælpe dig med opstart af din nye bestyrelse eller advisory board. Det er vigtigt for din virksomhed, at du som ejer eller leder af virksomheden har et organ hvor du kan blive både inspireret, udfordret og fastholdt på de strategiske udfordringer alle virksomheder og ledere har. Læs mere om vores ydelser ved at klikke her.

 

Hvorfor vælge os?

Jeg har flere års erfaring med international rekruttering fra ansættelser i store internationale virksomheder. Hands on rekruttering udført i rigtig mange lande med kandidater med mange forskellige nationaliteter og kompetencer. Praktisk erfaring i rekruttering på alle niveauer både når vi taler om specialister, projektledere og ledere. Derudover mange års ledererfaring på alle niveauer og erfaring fra forskellige typer af virksomheder. Selv fungeret som fabrikschef i Indien. Vores internationale medarbejder har alle lang rekrutteringserfaring fra mange typer af jobs, internal erfaring og erfaring fra større firmaer. De ved hvordan kulturen i en dansk virkshed er skruet sammen, krav til de kulturelle kompetencer fra en kommende medarbejder og erfaring med at spotte talent i en international kontekst.

Læs lidt om vores kunders erfaringer med at benytte os ved at klikke her

Lad os tage en snak om et uforpligtende tilbud her

Navn (required)

Telefon

Email (required)

Evt. besked