Er de rigtige medarbejdere måske ikke at finde indenfor landets grænser?

 

I forbindelse med vores rekrutteringer aftaler vi med kunden, hvorvidt vi gør brug af global rekruttering. Herunder aftaler vi i hvilke lande, den rigtige målgruppe af ansøgere kan findes.

Vi kvalitetssikrer den internationale rekruttering med lokalt udførte screeninger samt vores egen tilstedeværelse i landene. På denne måde sikrer vi, at det kun er de relevante kandidater, der møder dig som kunde.

Som kandidat fra udlandet til et job i Danmark er udvælgelsesprocessen med til at sikre, at du både er kvalificeret til jobbet og de kulturelle forhold i Danmark.

Alt efter aftale med firmaet, som har jobbet, tilbydes der en relocationpakke, som modsvarer jobbet. Hvis ikke firmaet tilbyder pakken, kan den tilkøbes af dig, som tilbydes jobbet.

 

Interessante lande

Vi har med baggrund i det generelle uddannelsesniveau og erfaring med positiv integration valgt at fokusere på rekruttering fra følgende lande:

    • Spanien
    • Indien
    • Vietnam
    • Brasilien og Mexico

Det betyder ikke, at vi ikke screener for kandidater fra andre lande. Det kan eksempelvis være Frankring, England eller Tyskland, men her kræver vi, at kandidaten på forhånd er internationalt erfaren.

Vi prioriterer herudover kandidater, som ikke skal skifte både land og niveau i organisationen. Det vil sige, at kandidater foretrukket til stillingen skal have længere erfaring med et tilsvarende job, inden hun/han kommer i betragtning til jobbet.