Jesper Holm-PedersenEINFACH varetager virksomheders økonomistyring fra økonomichef til controlling og bogholderi. Vi giver vores kunder frihed til at fokusere på deres forretning da der altid er styr på tallene og foreligger et solidt beslutningsgrundlag. Jeg har typisk anvendt mit netværk og selv stået for processen, når jeg skulle ansætte medarbejdere. Til min sidste ansættelse af en controller har Jens Peter Kristensen hjulpet med udvælgelse og test af kandidater. Han har derudover været med til samtalerne. Processen har været meget tilfredsstillende, og jeg er kommet meget bedre rundt om kandidaternes styrker og svagheder, så jeg føler mig langt mere sikker på, at jeg får fat i den rigtige mand. Udover at finde den rigtige person har  Jens Peter Kristensens hjælp i processen været med til at give ro og overblik undervejs, så jeg kan give mine varmeste anbefalinger også selvom man er leder i en mindre organisation.

logo_Einfach

KurtKaalund1Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i en rekrutterings- og opstartsproces til nyt Advisory Board. Jeg oplevede en professionel og hurtig rekrutteringsproces såvel som en opstartsproces med høj kvalitet. Jeg kan anbefale alle at benytte sig af den service.

Jeg har også tidligere arbejdet sammen med Jens Peter Kristensen omkring blandt andet rekruttering som håndteres på samme kompetente og professionelle måde.

Albaugh

Kenneth SmedJeg har haft stor fordel af at bruge forskellige dele af de kompetencer, som Hr Jens Peter Kristensen besidder.

Det være sig i forbindelse med at lave profiler på ledende ansatte, nye ansættelser og ikke mindst generel professionelt sparring indenfor ledelse.

Senest har Hr. Kristensen lagt et stort arbejde i at finde egnede emner og sammen med undertegnede holde samtaler med henblik på en professionel bestyrelse. Det er endt med en yderst kompetent sammensætning.

Hr. Jens Peter Kristensen kommer med de bedste anbefalinger fra undertegnede.

Logo Smed Marine Service

Tina Nybo JensenJeg mødte Jens Peter Kristensen, da han arbejdede som Specialist Global Recruitment & Employer Branding hos Cheminova.

Som nyuddannet kandidat er det fantastisk for mig at få muligheden for at sparre med Jens Peter. Han er analytisk i sin tilgang – og det kombineret med hans erfaring gør, at han er utrolig skarp i forhold til at forstå mulighederne og udfordringerne i en professionel profil i forhold det forhåndsværende arbejdsmarked generelt og enkelte virksomheder specifikt.

Jens Peter er direkte og ærlig på en behagelig måde, og hans råd og anvisninger er konkrete og konstruktive. Jeg vender gang på gang tilbage til Jens Peter, når jeg har brug for vejledning, og han er altid klar til at hjælpe, hvilket jeg sætter utrolig stor pris på.