Bestyrelser

Vi hjælper med, at du får etableret en professionel bestyrelse eller et Advisory Board. Som kandidat kan vi give dig udfordringer og et professionelt netværk.

Professionel bestyrelse

Vi tilbyder en fuld proces når du skal have din første bestyrelse. Rekruttering og opstartsmøde for din nye bestyrelse.
Læs mere

Advisory Board

Vi tilbyder fuld proces med at rekruttere og starte dit nye Advisory Board til at give dig professionel sparring.
Læs mere

Rekruttering af bestyrelsesmedlemmer

Vi hjælper med at finde bestyrelsesmedlemmer med de rigtige kompetencer. Både når der er behov for fornyelse eller for udskiftning.


Læs mere

Professionel bestyrelse

Vi tilbyder sammen med dig at afdække dine behov for kompetencer i den nuværende eller kommende professionelle bestyrelse. Når kompetencerne er afdækket finder vi de relevante kandidat og screener dem. Du møder dem så en efter en. Du vælger dem som giver mest værdi for din virksomhed. Vi arrangerer og gennemfører et opstartsmøde for at sikre dig fuldt udbytte af din nye bestyrelse.

Læs mere - klik her

 

 

Få de rette kompetencer

Vi bruger vores netværk og vores erfaring fra rekruttering til at screene efter både faglige og personlige kompetencer.

Lad ikke din bestyrelse blive til en byrde

Via vores search og måden hvorpå vi opstarter bestyrelsen sikrer vi, at du kun skal bruge de nødvendige kræfter på at have en professionel bestyrelse - vi lader bestyrelsen drive sig selv.

mood
Sikrer en plan for udvikling af din bestyrelse

I konceptet er indbygget regelmæssig udskiftning af bestyrelsesmedlemmerne, så din bestyrelse hele tiden udvikler sig og du har de nødvendige kompetencer i din bestyrelse. 

Advisory Board

Et advisory board oprettes på samme måde som en professionel bestyrelse. Der arbejdsmåde og fokus er ofte mere innovation end en professionel bestyrelse. Hvis det er første gang du skal etablere "bestyrelse" er det her måske mellemvejen til den fulde professionelle bestyrelse. Igen er det vigtigt, at vi får afdækket behovet for kompetencerne og at vi går efter de bedste på området, og ikke dem vi kender på forhånd.

Læs mere - klik her

 

 

lock_open
Indflydelse uden juridisk ansvar

Advisory boards giver dig sparring uden at det virker så bindende som en bestyrelse. Et advisory board har ikke et juridisk bestyrelsesansvar. Kan senere omdannes til en professionel bestyrelse.

wb_incandescent
Innovativ

Et advisory board anvendes ofte i forbindelse med innovation af enten virksomheden er produktporteføljen. Her kan kompetencerne ofte være på specialistniveau.

wc
Drives som en professionel bestyrelse

Struktur, proces og metode er den samme som med en professionel bestyrelse.

Rekruttering af bestyrelsesmedlemmer

For at have en bestyrelse, som kan bidrage med størst mulige værdi er det vigtigt regelmæssigt at udskifte på posterne. Årsagen til det er, at du skal have de rigtige kompetencer til det stade hvor du og din virksomhed befinder sig. Derfor lav en plan for kontinuerlige udskiftning af bestyrelsesmedlemmerne. Lad så os udfordre dig med de helt rigtige kandidater - vi sætter barren højt.

Læs mere

face
Professionel rekruttering

Få afdækket dit behov for kompetencer, og lad os på professionel måde searche mulighederne for de rette kandidater.

monetization_on
Værdiskabende

Det værdiskabende for dig ligger i de kompetencer som du får ind i din bestyrelse.

leak_add
Systematisk udvikling

Det er vigtigt, at du gør dig selv og bestyrelsen klart, at udskiftning af bestyrelsesmedlemmer skal ske struktureret og efter en plan.

Vil du vide mere om bestyrelser

Kontakt os ganske uforpligtende - både om produkterne, men også gerne om råd og vejledning om bestyrelser.

kontakt os