Kompetenceudvikling

Vi hjælper med forskellige former for kompetenceudvikling. Det rækker fra coaching over ledelse til egentlige lederkursus.

Konsulentydelser

Vi hjælper med en række praktiske værktøjer til ledelse- og udvikling af din virksomhed. Vi tilbyder implementering af værktøjerne, samt personlig sparring til dig i din udvikling af din virksomhed.

Læs mere

Lederkursus

Vi tilbyder en fuld lederuddannelse som er målrettet praktisk ledelse. Begrænset teori og stor mængde øvelser. En bred lederuddannelse - så deltagerne kan snakke med om alle ledelsesmæssige aspekter.
Læs mere

Lederkursus

Vi tilbyder et sammenhængende lederkursus på 10 eftermiddags/aften moduler. Enten som et samlet kursus eller som valgfrie moduler. Kurset er tilrettelagt så det er de praktiske værktøjer og praktisk træning som er prioriteret. Ingen tykke bøger at læse eller opgaver der skal skrives. Du vil samtidig blive en del af et ledelsesmæssigt netværk.

Læs mere - klik her

 

 

Få de rette kompetencer

Lær om alle de ledelsesmæssige værktøjer som din virksomhed eller andre ledere taler om.

Bliv stærkere til direkte ledelse

Lær at bruge værktøjerne - både de lidt mere virksomhedsrettede og de bløde værktøjer til bedre at håndtere personalesituationer.

Få et ledelsesmæssigt netværk

Bliv en del af et netværk med ledere fra andre virksomheder, andre brancher - men helt sikkert med de samme ledelsesmæssige udfordringer som dig selv.

Konsulentydelser

Moderne ledere bliver bombarderet med teorier og metoder/værktøjer til at løse dette eller hint problem. Vi har udvalgt at række praktiske værktøjer som fungerer - måske ikke de mest flashede værktøjer - men værktøjer hvor vi ved der kommer et positivt udbytte. Det kan være sig værktøjer til medarbejdersamtaler, projektstyring eller lignende. Du står ikke alene med værktøjerne - vi hjælper dig gerne med en succesfuld implementering.

Læs mere

Nemt tilgængelige værktøjer

En række værktøjer til både hardcore ledelse eller personaleledelse som alle er kendetegnede ved at være nemme at bruge og med et godt udbytte.

monetization_on
Værdiskabende

Fokus på bedre performance i din virksomhed.

leak_add
Systematisk udvikling

Det er vigtigt, at udviklingen ikke er en engangsoplevelse, men en del af en systematisk udvikling som bringer værdi til din virksomhed.

Vil vil gerne hjælpe dig med at lave den mest værdifulde kompetenceudvikling for dig og din virksomhed

Udfyld formularen og vi vil give dig et helt uforpligtende opkald, så vi kan drøfte dine udfordinger.

udfyld kontaktformularen