Lederkursus

Modulopbygget kursus hvor du kan vælge mellem en hel lederuddannelse og et eller flere moduler.

Praktisk lederuddannelse

Vi tilbyder nu er lederuddannelse, som er modul-opbygget, hvor du kan få dækket netop det behov du har for udvikling.

Du kan deltage i hele forløbet, eller du kan vælge den eller de moduler som passer til dig. Ud over selve uddannelsen vil du samtidig indgå i et netværk med de andre deltagere. Det betyder for dig, at der er andre ligesindede, som du kan snakke med om ledelsesmæssige udfordringer.

Du kan deltage uanset om du har en uddannelse i forvejen eller ikke. Der er ikke krav om skriftlige arbejder og uddannelsen består af lidt teori, som kan huskes, og så en masse praktiske træningsopgaver. Vi tænker, at du enten er startet i dit første lederjob, trænger til opfriskning af viden, eller påtænker at starte i dit første lederjob.

Modul 1
Kommunikation på den fede måde

Vi kigger på grundloven for kommunikation og de små værktøjer, som får kommunikation til at blive en succes. Vi deler erfaringer, situationer og vi træner. Øvelserne er illustrative og næsten en garanti for at vi griner sammen og ikke ad hinanden.Nogle af værktøjerne er: Grundloven for hvornår man kan opnå en forandring vha. kommunikation, hvordan laver vi en simpel plan for vores kommunikation og hvilke typer af kommunikation er til rådighed.

Modul 2
Den gode medarbejder samtale og den svære samtale

Vi kigger på værktøjskassen og træner de forskellige værktøjer i praksis. Vi bygger på, hvis I selv har eksempler eller oplevelser. Vi deler af vores egne erfaringer og sammensætter et program hvor der er lidt teori og meget praktisk. Nogle af værktøjerne er: Faserne i samtalen, opnå det ønskede resultat af samtalerne og forberedelse af samtalerne.

Modul 3
Personprofiler og hvordan samarbejder jeg med forskellige typer

Vi kigger på DISC profilen og de værktøjer som knytter sig til den. Vi tager udgangspunkt i din egen og de andre deltageres profiler og erfaringer. Praktisk vil vi identificere og træne: Egne stærke og svage sider, identificere andres profiler og hvad forventer de forskellige typer når det gælder arbejde, ledelse og salg. Praktisk vil vi identificere og træne: Egne stærke og svage sider, identificere andres profiler og hvad forventer de forskellige typer når det gælder arbejde, ledelse og salg.

Modul 4
Hvad gælder der af personalejura

Vi kigger på hvordan er en typisk overenskomst skruet sammen – og hvad det betyder i praksis. Hvad gælder der af basis lovgivning og hvordan får jeg hjælp hvis jeg er i tvivl. Praktisk vil vi træne: Overenskomstregler, advarsels sager samt ansættelse og afskedigelse

.

Modul 5
360 grader rundt om mig selv

Vi laver og kigger på din og de andres personlige 360 graders undersøgelser. Hvad var som forventet og hvad var uventet. Hvordan kan jeg bruge det til at få sendt de budskaber jeg gerne vil og få andre til at gøre de ting jeg forventer. Praktisk vil vi træne: Hvad er det for et værktøj og hvordan kan jeg bruge det, hvilke værktøjer findes til at jeg personligt kan udvikle mig i den retning jeg gerne vil samt en personlige udviklingsplan.

.

Modul 6
IT værktøjer

Vi introducerer dig til en række af de små praktiske værktøjer, som gør hverdagen for dig som leder nemmere. Praktisk vil vi træne: Relevante ting i Office med små hjælpeprogrammer, relevante små programmer til projektstyring og relevante små programmer til salg og service af kunder.

Modul 7
Lean for begyndere

Vi kigger på begreber og værktøjer helt fra bunden, så du kommer til at kende betegnelserne og brugen generelt. Vi træner i de mest almindelige værktøjer. Praktisk vil vi træner: 5S, Value stream mapping ogDaily Management.

Modul 8
Kvalitet for begyndere

Vi kigger igen på begreber og værktøjer helt fra bunden, så du kommer til at kende betegnelser og brugen generelt. Vi træner i de mest almindelige værktøjer. Praktisk vil vi træner: Kvalitetsstyringssystemer, standard beskrivelser af arbejdsprocesser og ind- og udgangskontrol.

Modul 9
Selvstyrende grupper og high performance teams

Vi kigger på de forskellige begreber og modeller. Vi hører andres erfaringer med uddelegering og vi træner praktisk uddelegering – så som: Selvstyrende grupper,tilpasset kommunikation og ledelsesstyring.

Modul 10
Ledelsesfilosofier (måder) med tilhørende værktøjer

Vi kigger på modellerne og hvilken betydning de har for virksomhederne og ledernes arbejde. Vi skal have trænet: Kvalitetssystemer, vedligeholdelsessystemer og virksomhedens udvikling.

Vores erfaringer med lederuddannelse

Vi har med jævne mellemrum gennemført ledelsesmæssige kurser, nogle af dem af afviklet som vækst-camps i samarbejde med Væksthus Midtjylland.

Vælg mellem en fuld uddannelse eller enkelte moduler

Du får muligheden for at vælge mellem at gennemføre alle 10 moduler og blive stærkt udrustet til dit nuværende lederjob - eller det lederjob som du påtænker at påtage dig. Kurserne afholdes med 2-3 ugers mellemrum og er alle placeret i tidsrummet kl. 15.00 - 22.00. De afvikles i vores lokaler og kursusmaterialer og forplejning er inkluderet i prisen.

Praktisk

Fokus er på at få tingene til at virke i praksis - ikke teorier, tykke bøger der skal læses eller skriftlige rapporter.

Sammen med andre

Netværk på tværs af virksomheder, brancher og niveauer. Vi sætter tid af til og støtter netværksdannelsen.

Fleksibelt

Muligheden for at vælge alle 10 moduler, eller hoppe ind på de moduler, hvor du måske mangler viden eller træning.

Fast pris - Hele kurset
24.800,- kr

Prisen er excl. moms

Få mere materiale
  • Alt det grundlæggende
  • Personlig udvikling
  • Stærkt netværk
  • Praktisk orienteret
  • Alt inkluderet
Fast pris - Pr. modul
2.900,- kr

Prisen er excl. moms

Få mere materiale
  • Få dækket dit behov
  • Bliv en del af et netværk
  • Overskueligt
  • Praktiske værktøjer
  • Alt inkluderet

Vi glæder os til at uddanne dig eller dine medarbejdere

Ring til os på telefon 4117 7868 eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig ganske uforpligtende. Du har også mulighed for at få tilsendt yderligere materiale og en kursusplan.

KLIK FOR KONTAKTFORMULAR