Outplacement

Få hjælp til at komme godt videre til dit næste job eller tilbyd at hjælpe dine medarbejdere videre til deres næste job.

1.

Orienterings snak

En snak om hvad det betyder at blive fyret, hvilke reaktioner kan du forvente, hvordan starter du på at komme videre og hvordan kan vi hjælpe.

2.

Afklarende snak

En snak om hvilke muligheder der åbner sig for dig, hvilke faktorer motiverer dig, hvordan kan du målrette din jobsøgning mod dit drømmejob.

3.

Værktøjs snak

En snak om hvilke værktøjer du som kandidat skal bruge, hvordan virker værktøjerne for netop dig, hvad skal du konkret gå hjem og gøre.

4.

Udviklings snak

En snak om hvilke muligheder for kompetenceudvikling har du, hvordan vælger du og hvad skal der til for at blive en succes i drømmejobbet.

5.

Ansøgnings snak

En snak om hvordan du bedst tilrettelægger din tid brugt på ansøgninger, hvem du skal søge hos og hvordan du skal gøre det. 

6.

Interview snak

En snak om hvordan du bedst håndterer interview situationen, hvilke værktøjer skal du gøre brug af og hvad skal du forberede.

 

7.

Krav snak

En snak om hvordan man afstemmer krav og forventninger mellem dig som kandidat og din kommende arbejdsgiver - herunder løn og ansættelsesforhold

8.

Opfølgnings snak

Indtil du kommer i job snakker vi om fremdriften i dine ansøgninger og når du så er kommet i job følger vi op og sikrer at du får succes i jobbet.

Vores erfaringer med outplacement

Vi gennemfører jævnligt processer af denne karakter. Det omfatter mange brancher og stillingsniveauer. 

Find drømmejobbet

Sammen arbejder vi på at finde dit drømmejob. Du bliver skarp på hvad det egentlig er der er dine skarpe kompetencer og hvad der motiverer dig på arbejde.

Få skarpt CV og ansøgning

Du får et skarpt CV og udkast til ansøgning som optimere chancerne for at blive inviteret til samtale. Både indhold og grafisk profil bliver skarp.

Interview med succes

Træn og bliv god til at gå til interview. Værktøjer som også kan bruges i andre sammenhænge. 

Fuld proces

Vi kommer hele vejen rundt om det var være opsagt - og processen med at finde det næste gode job. Herunder også mulighederne for kompetenceudvikling.

Fastpris produkt

30.000,- excl. moms

Telefon: 41177868
E-mail: mail@jpkristensen.dk

Uforpligtende Opkald

1. Orienterings snak

Det vil være vores første møde. Her skal vi lære hinanden at kende og vi skal høre din historie, karriere og ønsker. Det er her vi afstemmer forventningerne til hinanden, det er her du får gennemgået hvad vi kan tilbyde og hvad du kan forvente fra os.

Det er også her vi individuelt planlægger forløbet. Det er også det møde, som skal afklare om vi skal arbejde videre eller stoppe efter dette møde. Der er selvfølgelig ingen omkostninger hvis vi stopper efter mødet.

Der er her tale om et enkelt møde.

2. Afklarende snak

Det er her vi skal snakke om hvordan det er at være afskediget, hvordan og hvornår du er klar til at søge nyt job, hvilke drømme og ønsker til nyt job du har. Det er her vi skal have sat en retning for hvorfor, hvor og hvordan du skal finde dit næste job. Det er her vi har det første snak om hvad der er godt at gøre og hvad der er mindre godt at gøre når man søger job.

Det er også her, hvor vi begynder at stille ønsker til dig om at levere udkast til CV og ansøgning mv.

Der er her tale om et enkelt møde.

3. Værktøjs snak

Her begynder vi på at lave eller finpudse dit CV og dine ansøgninger. Vi går i dybden med hvad kravene til et godt CV og en god ansøgning er. Vi arbejder med det grafiske udtryk og forskellene på hvad forskellige typer af virksomheder forventer af et CV og en ansøgning. 

Det er her at slutproduktet er et sæt færdige basis CV´er og ansøgninger.

Værktøjs snakken er det nødvendige antal møder og sparring mellem møderne. Der er dog et loft på max. 3 møder omkring værktøjer. 

 

4. Udviklings snak

Når man er jobsøgende og måske samtidig overvejer drømmejobbet - så må man realistisk også stille sig selv det spørgsmål: Har jeg de nødvendige kompetencer til at udføre jobbet?

På det her møde tager vi en snak om dine muligheder for kompetenceudvikling i forskellige former, lige fra relevante kurser over online læring til praktik. Det er kun fantasien og økonomien som sætter begrænsningerne her. Hvis relevant laver vi en uddannelsesplan - så du bliver holdt fast på din efteruddannelse.

Her er der tale om et enkelt møde - men hvor emnet kan berøres på andre møder også.

 

5. Ansøgnings snak

Nu er du klar til at søge dit næste job. Sammen med dig sætter vi en prioriteret liste og giver dig et simpelt værktøj til at optimere din ansøgningsproces. Det er også her vi bringer dit eget og vores netværk i spil. Når vi er færdig med det første møde har du en række værktøjer til at optimere din ansøgningsproces.

Består af et basismøde og opfølgningsmøder hver 3. uge indtil du bliver kaldt til din første samtale.

6. Interview snak

Her tager vi en snak om mål og metoder for forskellige typer af interview. Hvordan er det, at du bedst får gjort opmærksom på dine kvalifikationer i stillingerne.

Derudover tager vi en snak om hvad man gør og ikke gør til et interview. Vi træner interviewteknik.

Snakken består af et møde.

7. Krav snak

Her tager vi en snak om hvilke krav du har til din nye stilling og til din nye arbejdsgiver. Det er her vi tager snakken om løn og ansættelsesvilkår - det kan variere fra virksomhed til virksomhed og fra branche til branche.

Det er også her vi træner hvordan man præsenterer det svære budskab til en kommende arbejdsgiver..

Snakken består af et møde.

8. Opfølgnings snak

Når du har fundet dit nye job er det for os også vigtigt, at du bliver glad for jobbet og at din nye arbejdsgiver også bliver glad for dig. Derfor holder vi efter at du har været i jobbet i ca. halvanden måned en opfølgende snak. Det kan også omfatte en snak med din nye arbejdsgiver. Formålet er at afklare om der er misforståelse eller forventninger som ikke er indfriet. Det er vigtigt at du/I har en mulighed for at ændre det inden prøvetidens udløb.

Snakken består af et møde.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre til dit næste job

Ring til os på telefon 4117 7868 eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig ganske uforpligtende og tager en snak om dine udfordringer.

KLIK FOR KONTAKTFORMULAR